Financiële vertalingen

Financieel vertaalbureau Lingua Translations is volledig gespecialiseerd in vertalingen op financieel gebied. Bovendien zijn financiële vertalingen specialistenwerk. Iedere komma telt. Onze vertalers zetten uw tekst dan ook met chirurgische precisie om in een andere taal.


Thuis in de financiële sector

De klanten van financieel vertaalbureau Lingua Translations zijn een aantal grote, gerenommeerde financiële en juridische dienstverleners in binnen- en buitenland zoals banken, verzekeringsmaatschappijen, enz.

 

Ruime ervaring

Al jaren vertalen wij teksten op uiteenlopende financiële vakgebieden, zoals accountancy, beleggingen en verzekeringen. Voor elk vakgebied hebben wij gespecialiseerde financieel vertalers die niet alleen taalkundig goed zijn onderbouwd, maar ook beschikken over de benodigde financiële vakkennis.

 

Wij verzorgen de vertaling van teksten van financiële aard in onder meer de volgende vakgebieden:

- accountancy
- belastingen
- beleggingen
- verzekeringen
- financiële verslaglegging
- pensioenen

Teksten die wij regelmatig ter vertaling krijgen aangeboden:
- jaarverslagen
- kwartaal- en halfjaarberichten
- beleggingsoverzichten en -prognoses
- fiscale adviezen
- polissen
- financiële prognoses
- pensioenvoorstellen
- kostencalculaties
- financiële regelgeving
 

Confidentialiteit is essentieel. Al onze medewerkers tekenen een vertrouwelijkheidclausule. Wij tekenen graag een apart contract met uw bedrijf indien u dit wenst.  

 

Ook bij spoedeisende aanvragen kan ons financieel vertaalbureau u goed van dienst zijn. Indien u hierover nog vragen heeft, aarzel dan niet om financieel vertaalbureau Lingua Translations te contacteren voor meer advies.