Tarieven

Al onze offertes hebben een vrijblijvend karakter en zijn dus volledig gratis. Zij voorzien u van de nodige informatie in verband met prijs en voorwaarden en verplichten u tot niets. Alle onze prijzen zijn exclusief BTW. We verwerken uw gegevens met de nodige privacy en confidentialiteit.

Als u een prijsindicatie wilt, dan geldt het onderstaande tarief voor het aantal woorden in de brontaal. Voor beëdigde vertalingen wordt meestal een tarief per pagina gehanteerd. Er wordt per opdracht een minimum factuurbedrag van €75 excl. BTW gehanteerd.

€ 0,12 per woord (excl. BTW)

De finale prijs hangt af van de volgende factoren: de bron- en doeltaal, daar sommige talen minder courant te vinden en duurder kunnen zijn, de aard en moeilijkheid van de tekst, de deadline en het aantal te vertalen woorden in de brontaal of doeltaal. Tevens kunnen kortingen tot 25% worden gegeven voor grote vertaalopdrachten.

Bron- en doeltaal;

Aantal woorden in de bron- of doeltaal;

De deadline;

Voor een vrijblijvende prijsofferte, gelieve onderstaande box in te vullen met uw vragen en duidelijke vermelding van bovenstaande details.