Lingua TranslationsEnglishNederlandsOnze klanten

ONZE KLANTEN  

 

Contact en tarieven

  

  

Al onze offertes hebben een vrijblijvend karakter en zijn dus volledig gratis. Zij voorzien u in de nodige informatie in verband met prijs en voorwaarden en verplichten u tot niets. Alle onze prijzen zijn exclusief BTW (21% indien van toepassing). Tevens worden al uw gegevens met de nodige privacy en confidentialiteit verwerkt.

 

Als u een prijsindicatie wilt, dan geldt het onderstaande tarief voor het aantal woorden in de brontaal. Voor beëdigde vertalingen wordt meestal een tarief per pagina gehanteerd.

 

                                     € 0,10 per woord excl. BTW

 

De finale prijs echter hangt af van de volgende factoren: de bron- en doeltaal (sommige talen zijn minder courant te vinden en kunnen duurder zijn), de aard en moeilijkheid van de tekst, de deadline en het aantal te vertalen woorden in de brontaal of doeltaal.

 

Tevens kunnen kortingen tot 30% worden gegeven voor grote vertaalopdrachten.

 

Voor een vrijblijvende prijsofferte, gelieve een mail te versturen naar info@linguatranslations.be met de te vertalen tekst of document in bijlage en duidelijke vermelding van volgende details van de opdracht:

 

  • bron- en doeltaal;

  • het aantal te vertalen woorden;

  • de deadline;

 

en u krijgt bijna onmiddellijk een antwoord van ons.

 

Er wordt per opdracht een minimum factuurbedrag van € 75 excl. BTW gehanteerd.

  

 

Over de zaakvoerder...

  

"De managing director van vertaalbureau LinguaTranslations is ingenieur (ir / MSc) met reeds jarenlange internationale ervaring, onder andere in de petrochemie, engineering en nucleaire sector. Hierdoor beseft hij dat kwaliteit en confidentialiteit zeer belangrijk is.

  

Tevens heeft hij als zaakvoerder reeds wereldwijde contacten opgebouwd in de vertalerswereld. Samen met dit netwerk van freelance medewerkers, biedt hij bij vertaalbureau Lingua Translations totaaloplossingen aan voor al uw vertaalopdrachten en conferenties en dit tegen competitieve prijzen en met de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaarden."

  


CONTACT

Winkelstraat 58

BE-2890 Sint-Amands

 

Mob        +32 477 574855
Fax        +32 52 336989
E-Mail info@linguatranslations.be
Website http://www.linguatranslations.be  
VAT BE0830.942.679
Bank 652-8151201-82 RECORD BANK